Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitstekend salaris volgens de CAO metaalunie en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding en een pensioensregeling
  • Vijf weken vakantie en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Van ons mag je ruime opleidingsmogelijkheden verwachten afhankelijk van jouw ambities en inzet
  • De vrijheid om het magazijn aan de hand van jouw ideeën verder te ontwikkelen
  • Met enige regelmaat een bedrijfsuitjes zoals een BBQ of boerengolf, met collega’s en partners!

Ons verlanglijstje

  • Kennis en affiniteit van machines (techniek) is mooi meegenomen
  • Geen werkervaring? Geen probleem, bij ons kan je nog zat ervaring opdoen
  • Bij voorkeur heb jij kennis van computers en eventueel de Engelse taal
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

Wij zijn Jur Soetendaal, een trots familiebedrijf, met een echte Veluwse no-nonsens cultuur. Wij hebben ruime ervaring in de verkoopinkoop en reparaties van machines. Al ruim 70 jaar zijn we actief in binnen- en buitenland. We richten ons met name op trekkers, landbouwwerktuigen, verreikers, bouwmachines en tuin- en parkmachines. Wij gaan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een nauwe samenwerking met onze klanten.

 

Vanuit Lunteren werken we dag in dag uit met een klein en jong team aan mooie klussen. Er is veel ervaring en kennis in huis, we doen het samen. Alles wat nodig is om je werk goed te doen, is aanwezig en anders wordt daarvoor gezorgd. Er is ruimte om fouten te maken, initiatief te tonen en nieuwe dingen te leren. Naast hard werken is het gezellig en trekken we op vrijdagmiddag samen een biertje open!

Ik heb interesse
Aan het werk bij Jur Soetendaal

Zo ziet je dag eruit

07.45
Je loopt de zaak in en begint de dag met een goede bak koffie. Even opstarten! Na de koffie verwerk je de nachtleveringen. Dan staan die vast klaar! Wat zal de dag je brengen? Je weet nooit wat je te wachten staat.
8.30
Na de nachtleveringen check je in het magazijn de voorraden en duik je achter de computer om een aantal materialen en onderdelen in te kopen. Na de inkoop help je jouw collega’s door het klaarleggen van de spullen voor een komende klus.
9.30
Een monteur roept je en je schrikt op uit je concentratie. Is het alweer zo laat? De tijd vliegt. Het is tijd voor koffie! Op naar de kantine, waar een heerlijke bak koffie al voor je klaar staat.
10.00
De telefoon gaat, je krijgt een berichtje inclusief foto van een monteur. “Hebben wij dit onderdeel?” Je duikt het magazijn in en gaat opzoek. Helaas niet! Snel bel je de leverancier om te informeren of zij deze op voorraad hebben. Gelukkig wel! Je springt in de transporter en gaat het onderdeel ophalen.
12.00
Even een uurtje ontspannen, want het is lunchpauze. Samen met je collega’s loop je richting de kantine. Het is al een drukke boel! De sterke verhalen vliegen over de tafel en je doet lekker mee. Wat een gezelligheid!
13.00
Er loopt een vertegenwoordiger het magazijn in! Je maakt even een babbeltje, jullie kennen elkaar goed. Vervolgens nemen jullie de prijzen door van wat materialen en onderdelen. Je onderhandelt wat over de prijzen en vraagt naar de mogelijkheden. Fijn die vrijheid!
15.00
Weer een koffiepauze! Het zonnetje is gaan schijnen en de temperatuur loopt op. Je verruilt de koffiemok voor een frisje. Jullie genieten buiten in het zonnetje van de welverdiende pauze.
15.30
Je springt bij en helpt je collega’s bij het slangenpersen! Altijd leuk om te doen. Je zorgt ervoor dat de machine goed loopt en de slangen de juiste diameter krijgen.
16.00
Er staat een afspraak in de agenda met een klant. Samen met een collega van verkoop geven jullie de klant een rondleiding en beantwoorden jullie allerlei vragen. De klant heeft ook een probleem, in het gesprek gaan jullie op zoek naar een passende oplossing.
17.00
Op naar huis! De dag zit er weer op. Het was een drukke dag en er is veel gebeurd. Heerlijk die afwisseling. Nu lekker naar huis met de voetjes omhoog. Even ontspannen, morgen weer een dag! Je zegt je collega’s gedag en springt op de fiets richting huis.

Tijd voor een bakkie

Ben jij toe aan een afwisselende baan, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief? Wil jij werken in een klein familiebedrijf met oog voor elkaar en ruime ontwikkelingsmogelijkheden? Zoek niet verder, want deze vacature is jou op het lijf geschreven. We gaan graag met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Hopelijk maak jij binnenkort deel uit van ons gezellige team! Stuur je ons een bericht?

Kom werken bij het team van Jur Soetendaal

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Martin van Jur Soetendaal

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Martin een WhatsApp op 0 6 23 4 6 01 9 0 of mail naar martin@jursoetendaal.nl.