Ga aan de slag als verkoopmedewerker!

  • Lunteren
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een goed salaris volgens de CAO Metaalunie en op basis van jouw werkervaring
  • Je hebt ruime opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern (trainingen van onze merken)
  • Een afwisselende en verantwoordelijke functie als verkoper bij een trots familiebedrijf
  • Met regelmaat een bedrijfsuitje zoals een BBQ met collega’s en partners!

Ons verlanglijstje

  • Verkoopervaring, zien we graag terug op jouw CV
  • Fulltime werken is voor jou geen probleem!
  • Je bent klantgericht, enthousiast en nieuwsgierig aangelegd
  • Tot slot is het handig als jij uit de directe omgeving komt, want onze klanten praten plat!

 

Wij zijn Jur Soetendaal, een trots familiebedrijf, met een echte Veluwse no-nonsens cultuur. Wij hebben ruime ervaring in de verkoop, inkoop en reparaties van machines. Al ruim 70 jaar zijn we actief in binnen- en buitenland. We richten ons met name op tractoren, landbouwwerktuigen, verreikers, bouwmachines en tuin- en parkmachines. Wij gaan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een nauwe samenwerking met onze klanten.

Vanuit Lunteren werken we dag in dag uit met een klein en jong team aan mooie klussen en in onze winkel. Er is veel ervaring en kennis in huis, we doen het samen. Alles wat nodig is om je werk goed te doen, is aanwezig en anders wordt daarvoor gezorgd. Er is ruimte om fouten te maken, initiatief te tonen en nieuwe dingen te leren. Naast hard werken is het gezellig en trekken we op vrijdagmiddag samen een pilsje open!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

8.00
Goedemorgen! Vrolijk begroet jij de collega’s in de werkplaats. Daarna begeef jij je met een kop koffie naar de winkel. Je collega is er al en samen zorgen jullie ervoor dat de winkel er keurig uitziet. De winkel is pas twee jaar oud, dus deze ziet er spic en span uit!
8.30
Terwijl je collega de winkel opent en de eerste klant helpt, ontferm jij je over de voorraad. In de kelder tel je de voorraad en noteer je wat bestelt moet worden. Na het voorraadbeheer drink je samen met je collega’s een kop koffie, gezellig!
9.45
Het is druk in de winkel. Jij adviseert klanten, stelt offertes op en plant telefonisch een onderhoudsafspraak voor een grasmaaier. Het gaat om particuliere en zakelijke klanten. Velen komen uit de omgeving en praten plat. Gelukkig kan jij dat ook!
12.00
De hele ochtend is het druk geweest in de winkel en heb je veel gesproken met bekende en (nog) onbekende klanten. Tijd voor een welverdiende lunchpauze. Vandaag is je dochter jarig, daarom lunch je gezellig thuis.
13.00
Je bent weer in de winkel aangekomen. Jij start met het inkopen van machines, onderdelen en gereedschap. Een belangrijke en secure taak.
15.00
Koffietijd. In de kantine drink je samen met de collega’s een kop koffie. Na de koffie help je een aantal klanten in de winkel. Een klant zoekt een robotmaaier. Om een zo goed mogelijk advies te geven, vraag je naar de behoeften van de klant en de oppervlakte van de tuin.
17.00
De dag is voorbijgevlogen! Samen met je collega zorg je ervoor dat de winkel weer netjes is, alle offertes zijn verstuurd en de administratie is weggewerkt. Daarna stap je in de auto, op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Wil jij werken in een klein familiebedrijf met oog voor elkaar en ruime ontwikkelingsmogelijkheden? Dat kan, want wij zijn opzoek naar een verkoper die onze klanten (zowel business to business, als business to consumer) adviseert over ons tuin en park assortiment. Ben jij commercieel aangelegd? Heb je affiniteit met machines? En herken jij jezelf in de door ons geschetste functie als verkoper? Dan komen we graag met je in contact. De eerste stap is zo gezet, stuur ons een WhatsApp of vul het formulier in. Een belletje kan natuurlijk ook!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Martin van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Martin een WhatsApp op 06 23 46 01 90 of mail naar Martin@jursoetendaal.nl.