Een afwisselende baan als Monteur bij een organisatie met oog voor elkaar

  • Lunteren
  • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je van ons verwachten

  • Een goed salaris volgens de CAO Metaalunie en op basis van jouw werkervaring
  • Vijf weken vakantie en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Jij krijgt ruimte om te leren in de werkplaats en waar mogelijk door te groeien
  • Een afwisselende en uitdagende baan, bij een hecht familiebedrijf
  • Leuke uitjes zoals een zeskamp, lekker eten of activiteit!

Ons verlanglijstje

  • Werkervaring is mooi meegenomen en anders leren wij het je
  • Zelfstandig, flexibel en handig; dat ben jij!

Wij zijn Jur Soetendaal, een trots familiebedrijf, met een echte Veluwse no-nonsens cultuur. Wij hebben ruime ervaring in de verkoop, inkoop en reparaties van machines. Al ruim 70 jaar zijn we actief in binnen- en buitenland. We richten ons met name op tractoren, landbouwwerktuigen, verreikers, bouwmachines en tuin- en parkmachines. Wij gaan voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en een nauwe samenwerking met onze klanten.

Vanuit Lunteren werken we dag in dag uit met een klein en jong team aan dikke klussen. Er is veel ervaring en kennis in huis, we doen het samen. Alles wat nodig is om je werk goed te doen, is aanwezig en anders wordt daarvoor gezorgd. Er is ruimte om fouten te maken, initiatief te tonen en nieuwe dingen te leren. Naast hard werken is het gezellig en trekken we op vrijdagmiddag samen een pilsje los!

Ik heb interesse
Aan het werk bij Jur Soetendaal

Zo ziet je dag eruit

07.50
Met een verse bak koffie loop je de werkplaats in. Eergisteren ben je begonnen met het vervangen van een kabelboom, vandaag maak je dit af. Je voert een aantal tests uit en laat weten dat de klant de machine op kan halen.
09.30
Tijd voor pauze! In de kantine drink je met de andere monteurs een bak koffie. Daarna begin je met de keuring van een Magni 6.25. Hier ben je de rest van de dag wel zoet mee! De filters zijn aan vervanging toe. Deze haal je gelijk even bij je collega in het magazijn. Da's gek handig!
12.00
Nadat de filters zijn vervangen is het tijd voor lunch! Samen met je collega's loop je naar de kantine. Je neemt een bekertje cup-a-soup en met je boterhammen heb je zo een lekkere lunch!
12.45
Net als je weer verder wilt gaan met de keuring, belt er een klant. Zijn machine geeft een storing. Met de juiste onderdelen onder de arm, spring je de Sprinter in en rijd je naar Nieuwegein.
14.00
Aangekomen bij de klant start je met het inspecteren van de machine. Je sluit de laptop aan en zie dat er een probleem is met de sensor van het adbluesysteem. Je hebt een nieuwe sensor bij je, dus deze vervang je direct. Je test de machine en de storing is gefixt!
15.30
Een blije klant laat je achter terwijl je weer terug naar de zaak gaat. Daar aangekomen vul je de bus aan met de onderdelen die je hebt gebruikt, zodat de bus weer klaar staat voor een nieuwe spoedklus.
16.30
Het laatste uurtje ga je verder met de keuring. Je vindt een lek dus vervang je een hydrauliekslang.
17.30
De dag zit erop, dus het is voor jou de hoogste tijd om naar huis te gaan!

Tijd voor een bakkie

Een vacaturetekst is eigenlijk onvoldoende om te vertellen wie wij zijn en wat de functie als monteur bij Soetendaal inhoudt. Maar hopelijk is het ons wel gelukt je interesse te wekken? Na een persoonlijke kennismaking geven we je graag een rondleiding door de werkplaats, zodat jij met eigen ogen kunt zien hoe wij werken. Hopelijk mogen we je daarna snel verwelkomen als collega. Bel ook gerust voor meer informatie!

Kom werken bij het team van Jur Soetendaal

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Martin van Jur Soetendaal

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Martin een WhatsApp op 06 23 46 01 90 of mail naar Martin@jursoetendaal.nl.